Було 4 заяви про булінг: омбудсмен в “Сніданку з 1+1” розповів нові подробиці про жорстоке побиття підлітка в одній зі шкіл Києва

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Освітній омбудсмен в "Сніданку з 1+1" розповів про жорстоке побиття підлітка в школі Києва
1plus1

Освітній омбудсмен в "Сніданку з 1+1" розповів про жорстоке побиття підлітка в школі Києва

Поділитися:

Щодня з 6:30 до 09:30 на телеканалі “1+1 Україна” глядачів “Сніданку з 1+1” очікують свіжі актуальні новини та події, експертні думки та поради, що налаштовують на продуктивний день.

В одній з київських шкіл однолітки побили 13-річного учня, внаслідок чого  у нього серйозна травма яєчка та сильно набрякла нога. Про інцидент у школі розповіла мама постраждалого учня і себе в соцмереж, після того як  побачила на тілі дитини тілесні ушкодження в області паху. Хлопчик не одразу, а лише за тиждень розповів, що у нього був конфлікт з учнями інших класів на перерві.  Наразі за фактом побиття 13 річного школяра у Києві розпочато кримінальне провадження.

Освітній омбудсмен Сергій Горбачов ексклюзивно в “Сніданку з 1+1” розповів, на якому етапі зараз кримінальне провадження та нові подробиці про стан дитини. 

“Проводиться опитування свідків, поліція здійснює слідчі дії. В закладі освіти хлопця опитували, маму. Про якісь висновки поки що зарано говорити. Це треба очікувати повідомлення від поліції”, - зазначив Сергій Горбачов.

Як розповів освітній омбудсмен, він тримає звʼязок з мамою постраждалого хлопчика. 

“Вчора ввечері я спілкувався з мамою. Вона повідомила, що операція пройшла успішно і лікарі спостерігають, вирішують, що далі робити. Оцінюючи стан підлітка. Певні позитивні зрушення є, але там доволі все серйозно і лікарі скажуть своє слово трошки пізніше”, - поділився новими подробицями Сергій Горбачов.

Також освітній омбудсмен зазначив, що раніше мама постраждалого хлопця вже піднімала питання стосовно булінгу у школі. Як зʼясувалось, заяв про булінг було принаймні 4.

“Ми маємо копії цих заяв і одна була от коли збиралася комісія у листопаді минулого року і ще 3 заяви були у лютому.  Незважаючи на те, що комісія дійшла висновку, що булінгу немає, і мама погодилася, бо за її словами, її вмовили. Але у лютому все це продовжилося і от мало такі дуже сумні наслідки”, - розповів Сергій Горбачов в "Сніданку з 1+1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Новини по темі